Foto – Bonappetit.lv

Kārtainais persiku deserts 0

Persiki ir lielisks C vitamīna un kālija avots, ar lielu daudzumu šķiedrvielu. Turklāt tiem piemīt neatkārtojama garša. Piedāvājam jums vēl vienu pārbaudītu deserta recepti, kura priecēs pat visprasīgāko gardēdi!

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Tik smagi “iegrābies” Putins nebija 25 gadus: tagad galvenais nepalaist šo iespēju garām
Mājas
Berzēšanās gar kājām, gulēšana virsū, astes kustināšana – iemācies saprast, ko kaķis tev šādi “saka”
Trampa publicētā fotogrāfija iedzen viņu stūrī – cilvēki šoreiz ir patiesi nikni
Lasīt citas ziņas

Persikus nomazgāt, sagriezt daiviņās un sasmalcināt blenderī.
Saldo krējumu uzputot ar cukuru. Pusi saldā krējumu sajaukt ar sasmalcinātiem persikiem.
Porcijas glāzītes kārto slāņos persiku biezeni, perisku biezeni ar saldo krējumu un atlikušo saldo krējumu. Dekorē ar piparmētrām.
Pasniedz uzreiz.

Recepti piedāvā


SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.