Mazsālīti gurķīši mārrutka lapās. Vecmāmiņas recepte 1

Pagatavošana

Gurķus nomazgā, nogriež galiņus no abām pusēm, pārlej ar aukstu ūdeni un atstāj uz 2 stundām.

Reklāma
Reklāma

Nomazgā mārrutka lapas un dilles.

Notīra ķiploku un sagriež, bet ne sīki.

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Tīras burkas apakšā liek dilles, mārrutka lapas, ķiploku un piparus.

Kārto gurķus, pēc tam atkal dilles un ķiploku. Pamīšus atkal gurķus un garšvielas, līdz burka pilna.

Pagatavo sālījumu

CITI ŠOBRĪD LASA

Katliņā ielej ūdeni, pieber sāli, cukuru un uzvāra.

Ar verdošo sālījumu pārlej gurķus un apsedz ar vāciņu.

Gurķīši būs gatavi aptuveni pēc 24 stundām, bet var sākt našķoties jau agrāk!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.