Mazsālīti gurķīši mārrutka lapās. Vecmāmiņas recepte 1

Pagatavošana

Gurķus nomazgā, nogriež galiņus no abām pusēm, pārlej ar aukstu ūdeni un atstāj uz 2 stundām.

Nomazgā mārrutka lapas un dilles.

Notīra ķiploku un sagriež, bet ne sīki.

Kokteilis
Šīs 5 horoskopa zīmes ir vislielākās intrigu vērpējas un svēti tic sazvērestībām
TV24
“Cik ilgi mēs ļausim mūsu augstskolām, sēžot zem NATO lietussarga, šādā veidā pelnīt?” Bērziņš norāda uz bezjēdzībām valstī
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Lasīt citas ziņas

Tīras burkas apakšā liek dilles, mārrutka lapas, ķiploku un piparus.

Kārto gurķus, pēc tam atkal dilles un ķiploku. Pamīšus atkal gurķus un garšvielas, līdz burka pilna.

Pagatavo sālījumu

CITI ŠOBRĪD LASA

Katliņā ielej ūdeni, pieber sāli, cukuru un uzvāra.

Ar verdošo sālījumu pārlej gurķus un apsedz ar vāciņu.

Gurķīši būs gatavi aptuveni pēc 24 stundām, bet var sākt našķoties jau agrāk!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.