Foto – globaltableadventure.com

Ievārījums no… arbūza! Neparasta recepte 0

Sastāvdaļas
1 kg arbūza
3 citronu sula
medus
cukurs

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Nedrīkst ignorēt: trīs pazīmes, kas liecina, ka D vitamīna ir par daudz
Viedoklis
“Vai tiešām nevienam tas neliekas aizdomīgi?” Romāns Meļņiks vērš uzmanību uz absurdu autovadītāju eksāmenu kārtošanā
“Cirkulī” par tualeti jāmaksā? Soctīklotājus pārsteidz šķietami jauna kārtība degvielas uzpildes stacijās
Lasīt citas ziņas

Arbūza mīkstumu sagriež kubiciņos un samaisa ar cukuru. No citroniem izspiež sulu, miziņu sīki sarīvē. Trauku ar šo masu pārklāj un pārtikas plēvi un atstāj uz četrām stundām.

Pēc tam liek masu uz lielas uguns, uzvāra un patur vēl 4-5 minūtes uz uguns.

Lej sagatavotās burkās un aizvāko.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz 5-7 minūtēm ievārījuma burkas noliek ar vāciņiem uz leju.

Noliek labākiem laikiem.

Avots: globaltableadventure.com

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.