Foto – globaltableadventure.com

Ievārījums no… arbūza! Neparasta recepte 0

Šādu arbūzu diezin vai būs sanācis baudīt! Recepte, ko vērts izmēģināt.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Hallo! Jā! Klausos!! Ar kādu vārdu tu atbildi uz telefona zvaniem? Izrādās, ka tas kaut ko pasaka par tavu raksturu 9
RAKSTA REDAKTORS
Brīvdienās lej pilnu bāku! Degvielas tirgotāji sarūpējuši īpaši patīkamus cenu pārsteigumus – kur būs vislētāk?
TV24
“Mūs Latvijā tin ap pirkstu, un jūs neko nedarāt!” Aivis Ceriņš tiešraidē pārmet Ministru prezidentes parlamentārajai sekretārei 12
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
1 kg arbūza
3 citronu sula
medus
cukurs

Pagatavošana.

Arbūza mīkstumu sagriež kubiciņos un samaisa ar cukuru. No citroniem izspiež sulu, miziņu sīki sarīvē. Trauku ar šo masu pārklāj un pārtikas plēvi un atstāj uz četrām stundām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēc tam liek masu uz lielas uguns, uzvāra un patur vēl 4-5 minūtes uz uguns.

Lej sagatavotās burkās un aizvāko.

Uz 5-7 minūtēm ievārījuma burkas noliek ar vāciņiem uz leju.

Noliek labākiem laikiem.

Avots: globaltableadventure.com

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.