Foto-lady.mail.ru

Kartupeļu – biezpiena plācenīši ar zaļumiem 1

Ja no pusdienām ir palicis pāri kartupeļu biezenis, var izcept ļoti gardus kartupeļu un biezpiena plācenīšus.

Reklāma
Reklāma
Baltijas valstis riskē kādu dienu pamosties Krievijas sastāvā: kā Kremlis cīnīsies pret NATO un pakļaus Eiropu
Noslēgusies telefonsaruna starp Krievijas diktatoru un ASV prezidentu. Putins paziņojis, ka…
RAKSTA REDAKTORS
“Vesela rinda skolēnu pat ar izciliem eksāmenu rādītājiem nevienā skolā nav tikuši” – konkurss uz Rīgas skolu 10. klasēm kā “Bada spēles”
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 500 g kartupeļu biezeņa, 300 g biezpiena, zaļie lociņi, pētersīļi, dilles, 50 g siera, ola, 2 ēdamkarotes miltu, 2 ēdamkarotes rīvmaizes, sāls.

Pagatavošana.

Bļodā liek kartupeļu biezeni, biezpienu un ar dakšiņu saspaida viendabīgā masā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno sasmalcinātus zaļumus, vienu olu, uz rupjas rīves sarīvētu sieru, miltus (ja biezpiens ir šķidrāks, miltus vajadzēs mazliet vairāk). Visu rūpīgi samaisa, pievieno sāli pēc garšas. Pievieno savas iemīļotās garšvielas.

Šķīvī ieber rīvmaizi, vidū liek ar karoti kartupeļu masas pikuci, apviļā rīvmaizē un veido plācenīšus.

Cep pannā augu eļļā zeltaini brūnus no abām pusēm.

Plācenīši ir gardi gan auksti, gan karsti.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.