
Foto – Shutterstock
Dzērveņu ievārījums. Saimnieces Dzintras Tilkas recepte 0
Dzērvenes lieto sulu iegūšanai, taču var vārīt arī ievārījumu.
Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā
16
Sīrupu dzērveņu ievārījumam gatavo šādi: 1 litrā ūdens izšķīdina 3 kg cukura un iegūst apmēram 3 litrus sīrupa. Uz 1 kg dzērveņu vajag 1,2–1,3 litrus sīrupa. Sīrupu uzvāra, ieber dzērvenes un tur 2–3 stundas, tad vāra apmēram 10
minūtes. Ievārījumu pilda karstās stikla burkās un noslēdz ar metāla vāciņiem.