Foto – Shutterstock

Dzērveņu ievārījums. Saimnieces Dzintras Tilkas recepte 0

Dzērvenes lieto sulu iegūšanai, taču var vārīt arī ievārījumu.

Reklāma
Reklāma
“Pat bandītiem ir savs goda kodekss…” Apsūdzētais Citskovskis atklāj, kādas tagad ir viņa attiecības ar Kariņu 1
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
Lasīt citas ziņas

Sīrupu dzērveņu ievārījumam gatavo šādi: 1 litrā ūdens izšķīdina 3 kg cukura un iegūst apmēram 3 litrus sīrupa. Uz 1 kg dzērveņu vajag 1,2–1,3 litrus sīrupa. Sīrupu uzvāra, ieber dzērvenes un tur 2–3 stundas, tad vāra apmēram 10
minūtes. Ievārījumu pilda karstās stikla burkās un noslēdz ar metāla vāciņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.