Foto – Shutterstock
Dzērveņu ievārījums. Saimnieces Dzintras Tilkas recepte 0
Dzērvenes lieto sulu iegūšanai, taču var vārīt arī ievārījumu.
Reklāma
Reklāma
“Pat bandītiem ir savs goda kodekss…” Apsūdzētais Citskovskis atklāj, kādas tagad ir viņa attiecības ar Kariņu
1
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta
22
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
Sīrupu dzērveņu ievārījumam gatavo šādi: 1 litrā ūdens izšķīdina 3 kg cukura un iegūst apmēram 3 litrus sīrupa. Uz 1 kg dzērveņu vajag 1,2–1,3 litrus sīrupa. Sīrupu uzvāra, ieber dzērvenes un tur 2–3 stundas, tad vāra apmēram 10
minūtes. Ievārījumu pilda karstās stikla burkās un noslēdz ar metāla vāciņiem.



