Kartupeļu plācenīši ar lasi. Vakariņas 20 minūtēs! 9

Sastāvdaļas
3 ēdamkarotes crème fraîche
2 ēdamkarotes putukrējuma
sāls, pipari
citronu sula
800 g nemiltainu kartupeļu
500 g apkūpināta laša
lociņi garnēšanai
eļļa cepšanai

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Auns – melns, Lauva – balts: neveiksmīgākā krāsa katrai zodiaka zīmei
Kokteilis
Šajos 4 datumos piedzimst cilvēki ar augstu IQ: kuri numerologu vērtējumā ir tie gudrākie?
Kokteilis
Kādā mēnesī dzimusi tava mīļotā sieviete – tāda arī būs kopdzīve ar viņu!
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
1.Crème fraîche sajauc ar putukrējumu, pievieno sāli un citronu sulu.
2. Kartupeļus nomazgā, nomizo, sarīvē, nospiež, pasāla un piparo. No masas veido 10 cm lielus plācenīšus, cep kraukšķīgus un brūnus lielā eļļas daudzumā. Noņem no pannas, noliek siltumā notecēt.
3. Uz plācenīšiem kārto divas, trīs plānas laša šķēlītes. Uzliek piciņu citronu krēma, pirms pasniegšanas pārkaisa ar lociņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.