Foto: Aija Geida

Kartupeļu sacepums ar biezpienu un žāvētu gaļu 0

Sastāvdaļas
• 8 kartupeļi
• 300 g biezpiena
• 100 g žāvētas gaļas
• 3 ēdamkarotes skābā krējuma
• 4 olas
• Sīpols
• Tējkarote krievu sinepju
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• Tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ņem vidējus kartupeļus, nomazgā un ar visu mizu izvāra mīkstus. Atdzesē, nomizo un sagriež šķēlītēs. Sīpolu smalki sakapā. Žāvētu gaļu sagriež mazos gabaliņos un apcep uz pannas kopā ar sīpoliem. Trīs olas sakuļ ar dakšiņu un pēc tam samaisa kopā ar biezpienu, sāli, krievu sinepēm un maltiem melnajiem pipariem.

Veidni ietauko ar eļļu un kārtām liek kartupeļus, biezpiena masu un sacepto gaļu ar sīpoliem. Vienu olu sakuļ kopā ar skābo krējumu un uzlej kārtojumam. Dažas kartupeļu šķēlītes var atstāt, ko izlikt kā rotājumu virspusē. Cep +180 °C aptuveni 45 minūtes. Ļoti sātīgs, aromātisks un viegli pagatavojams sacepums.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.