Foto: Aija Geida

Kartupeļu sacepums ar selerijām 4

Autors: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Hallo! Jā! Klausos!! Ar kādu vārdu tu atbildi uz telefona zvaniem? Izrādās, ka tas kaut ko pasaka par tavu raksturu 9
TV24
Henrijs Kaļķis par pensionēšanās vecuma sliekšņa celšanu: Tas būs neizbēgami
Kokteilis
Attiecības darbā? Lūk, šajās profesijās partneri visbiežāk tiek krāpti ar darba kolēģiem
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• Kilograms kartupeļu
• 300 g selerijas
• 200 g saldā krējuma
• 150 ml piena
• 2 ķiploka daiviņas
• Liels sīpols
• 200 g Holandes siera
• 2 ēdamkarotes sakapātu lociņu
• Tējkarote sāls
• Tējkarote maltu melno piparu

Pagatavošana.
Sīpolus sagriež gredzenos un apcep zeltaini brūnus. Kartupeļus un selerijas sagriež ļoti plānās šķēlītēs. Bļodā sajauc krējumu ar pienu, rīvētu Holandes sieru, sakapātām ķiploka daiviņām, sāli, pipariem un lociņiem. Kārtās liek kartupeļus, sīpolu gredzenus, seleriju. Pārlej ar krējuma, piena un garšvielu maisījumu. Cep cepeškrāsnī stundu +180 °C, līdz sacepums kļuvis zeltaini brūns.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.