Foto: A. Zhuravleva/Shutterstock

Kas ar ko izcili labi sader ēdienos? Pieredzējušo saimnieču virtuves gudrības 1

Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
“Šodien pārstāja pukstēt viņa sirds…” Mūžībā aizgājis Mārtiņš Lauva
“Ja man “Swedbank” būtu nauda, es to pārskaitītu uz citu banku!” Sabiedrību satricina 17 gadus ilga krāpniecība 55
“Paldies jums visiem par atbalstu, bet…” Nogalināto suņu saimnieks nāk klajā ar paziņojumu
Lasīt citas ziņas

Gan jau katrai saimniecei ir izveidojušies garšvielu un garšaugu lietošana paradumi. Taču dažkārt var šķist, ka ēdienam trūkst kāda garšas toņa. Lūk, dažas ierosmes, kas ar ko būtu sabrāļojams.

• Skābu kāpostu zupa sader ar sīpoliem, ķiplokiem, melnajiem pipariem, papriku, čili, lauru lapām, baziliku, kadiķogām un majorānu.

CITI ŠOBRĪD LASA

• Pupiņu zupa sader ar sīpoliem, ķiplokiem, melnajiem pipariem, ķimenēm, majorānu, muskatriekstu, baziliku, papriku, čili, koriandru un kalnumētru.

• Cepti kartupeļi sader ar ar sīpoliem, melnajiem pipariem, ķimenēm, majorānu, baziliku, timiānu un kalnumētru.

• Cepta cūkgaļa sader ar ķiplokiem, sīpoliem, majorānu, melnajiem pipariem, salviju, raudeni, čili, rozmarīnu, timiānu, ķimenēm, kadiķogām, kardamonu, koriandru un izopu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.