Foto – Anda Krauze

Kastaņu krēmzupa ar kaltētu gaileņu pulveri 0

Sastāvdaļas
200 g konservētu kastaņu
100 g burkānu
50 g šalotes sīpolu
200 ml saldā krējuma
timiāna zariņš
sāls

“ASV darīs visu, lai neviens šo ceļu nevarētu bloķēt” – noplūdusi informācija par miera sarunu punktu, kas var izmainīt Eiropas nākotni
Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: kura no virvēm, jūsuprāt, ir visgarākā? 5
TV24
“ASV stratēģija izskatās pēc kara pieteikuma Eiropas Savienībai.” Britu eksperts par iespējamiem Trampa rīcības riskiem
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Smalki sagriež sīpolus un burkānus. Katlā izkausē sviestu, tajā ieber sagrieztos burkānus, sīpolus un ieliek kastaņus. Masu sautē uz lēnas uguns 5 – 7 min. Tad pievieno saldo krējumu, sāli, timiānu. Vāra, līdz masa ir mīksta, un to sablendē. Beigās pievieno kaltētu gaileņu pulveri. Dekorē ar zirņu dīgstiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.