Foto – Aija Geida

Kefīra plātsmaize ar āboliem 0

Sastāvdaļas
1 glāze kefīra,
2 glāzes miltu,
1 glāze cukura,
2 olas,
pa 1/2 tējkarotei cepampulvera un vaniļas cukura.

Kokteilis
10 lietas, ko darīja 80. gadu bērni un kas šokētu mūsdienu bērnus
Baltijas jūra apdraudēta? NATO gatavojas Krievijas hibrīduzbrukumiem 41
FOTO. Uzmanību autovadītājiem! Vidzemes šoseju klāj melnais ledus – automašīnas netiek kalnā, vairākas iebraukušas grāvī 48
Lasīt citas ziņas

Plātsmaizes virsmai: 2 olas,
5 āboli, skābais krējums,
cukurs, kanēlis.

Pagatavošana
Olas sakuļ ar cukuru, iesijā miltus, cepampulveri un samaisa.
Tad pielej kefīru un sakuļ viendabīgu mīklu. Plāti izklāj ar cepampapīru, uz tā lej mīklu.
Nomizotus ābolus sīki sagriež, uzber uz mīklas.
Olas sakuļ ar cukuru, krējumu, vaniļu un pārlej āboliem. Var pārkaisīt ar kanēli.
Cep 200 oC 20–25 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.