Foto – Aija Geida

Ātrā plātsmaize 0

Sastāvdaļas
• 5 sulīgi āboli
• 100 g mīksta sviesta
• 50 ml skābā krējuma
• Tējkarote cepampulvera
• 175 g kviešu miltu

RAKSTA REDAKTORS
“Es strādāju divos darbos, bet iekrāt neko nevaru, aug divas meitas, vēl kredīts!” Latvijas Radio 2 ētera balss Kaspars par reālo ekonomisko situāciju Latvijā
Runājiet par “ērkšķi” Baltijas valstu drošības pusē: atkal globāli izskan Latvijas vārds 1
Kokteilis
FOTO. Dzemdībās nošķirti dvīņi? Atklāts, ka mūsu Saeimā strādā divi pilnīgi identiski deputāti
Lasīt citas ziņas

Pārliešanai
• ½ tējkarotes malta kanēļa
• 100 ml skābā krējuma
• 100 g cukura
• Ola
• Ēdamkarote kviešu miltu

Pagatavošana.
Sajauc visas mīklai paredzētās sastāvdaļas, izmīca un izrullē plānā kārtiņā. Pannā ieklāj cepampapīru, uzliek mīklu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ābolus nomizo, sagriež šķēlītēs un kārto uz mīklas. Pārliešanai samaisa olu, krējumu, cukuru un miltus. Uzlej āboliem. Cep līdz +180 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 50 minūtes. Atdzesē un sagriež gabaliņos.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.