Foto – Aija Geida

Ātrā plātsmaize 0

Sastāvdaļas
• 5 sulīgi āboli
• 100 g mīksta sviesta
• 50 ml skābā krējuma
• Tējkarote cepampulvera
• 175 g kviešu miltu

Reklāma
Reklāma
Šos ziedu veidus ieteicams labāk nevienam nedāvināt: tie var piesaistīt nelaimi un negatīvas emocijas
Pieci labākie ministri, kādi Latvijā bijuši kopš neatkarības atjaunošanas – viņi būtiski mainījuši mūsu valsti 1
Kokteilis
TESTS. Kas tev šobrīd visvairāk vajadzīgs? Vēstulē, kuru izvēlēsies, ir Visuma atbilde tev
Lasīt citas ziņas

Pārliešanai
• ½ tējkarotes malta kanēļa
• 100 ml skābā krējuma
• 100 g cukura
• Ola
• Ēdamkarote kviešu miltu

Pagatavošana.
Sajauc visas mīklai paredzētās sastāvdaļas, izmīca un izrullē plānā kārtiņā. Pannā ieklāj cepampapīru, uzliek mīklu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ābolus nomizo, sagriež šķēlītēs un kārto uz mīklas. Pārliešanai samaisa olu, krējumu, cukuru un miltus. Uzlej āboliem. Cep līdz +180 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 50 minūtes. Atdzesē un sagriež gabaliņos.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.