Foto-Aija Geida

Keroba kraukšķi 0

Kā gatavot?

Samaisa visas sausās sastāvdaļas un pamazām pievieno ūdeni. Mīca, līdz iegūst viendabīgu masu. Iespējams, būs vajadzīgs nedaudz vairāk ūdens, tas atkarīgs no rīsu miltu kvalitātes (rīsu miltus tagad var nopirkt ne tikai specializētajos veikalos, bet arī “Rimi”). Izrullē 5 – 6 mm biezā plāksnē un izspiež cepumiņus. Cep +180 °C 10 – 15 minūtes. Atdzesē. Cilvēkiem, kas veselības dēļ nevar lietot uzturā kviešu miltus, šis ir labs variants, kā panašķēties ar cepumiņiem. Sanāk kraukšķīgi, var pārklāt ar glazūru.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.