Foto-Baiba Buceniece

Grilēta varavīksnes forele ar fenheļa un redīsu salātiem 0

Kā gatavot?

Iztīrītu foreli pārkaisa ar sāli, pipariem, garšvielu zivīm un apslaka ar soju. Atstāj 10 – 15 min marinēties. Zivs vēderā liek citrona šķēlītes. Cep vispirms uz grila vai grila pannas, pēc tam 10 min 180 grādos cepeškrāsnī vai uz mazas uguns pannā ar vāku. Pasniedz foreli ar fenheļa un redīsu salātiem, kam pievienota olīveļļa un citrona sula.

Reklāma
Reklāma
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Lasīt citas ziņas

Gatavoja restorāna “Aleksandrs” pavārs Ivars Rudiņiks

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.