
Foto-Baiba Buceniece
Grilēta varavīksnes forele ar fenheļa un redīsu salātiem 0
Kā gatavot?
Iztīrītu foreli pārkaisa ar sāli, pipariem, garšvielu zivīm un apslaka ar soju. Atstāj 10 – 15 min marinēties. Zivs vēderā liek citrona šķēlītes. Cep vispirms uz grila vai grila pannas, pēc tam 10 min 180 grādos cepeškrāsnī vai uz mazas uguns pannā ar vāku. Pasniedz foreli ar fenheļa un redīsu salātiem, kam pievienota olīveļļa un citrona sula.
Reklāma
Reklāma
Ārsti nosauc 8 lietas, kas “nogalina” tavus ceļgalus
10 iecienīti pārtikas produkti, kuri var izzust no veikalu plauktiem – Z paaudze tos vienkārši neēd
Ukraina iet uz pilnu banku – elites vienības intensīvi, ar konkrētu mērķi plosa fronti
55
Gatavoja restorāna “Aleksandrs” pavārs Ivars Rudiņiks