
Foto-Baiba Buceniece
Grilēta varavīksnes forele ar fenheļa un redīsu salātiem 0
Kā gatavot?
Iztīrītu foreli pārkaisa ar sāli, pipariem, garšvielu zivīm un apslaka ar soju. Atstāj 10 – 15 min marinēties. Zivs vēderā liek citrona šķēlītes. Cep vispirms uz grila vai grila pannas, pēc tam 10 min 180 grādos cepeškrāsnī vai uz mazas uguns pannā ar vāku. Pasniedz foreli ar fenheļa un redīsu salātiem, kam pievienota olīveļļa un citrona sula.
Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā
16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Gatavoja restorāna “Aleksandrs” pavārs Ivars Rudiņiks