Foto-Baiba Buceniece

Grilēta varavīksnes forele ar fenheļa un redīsu salātiem 0

Kā gatavot?

Iztīrītu foreli pārkaisa ar sāli, pipariem, garšvielu zivīm un apslaka ar soju. Atstāj 10 – 15 min marinēties. Zivs vēderā liek citrona šķēlītes. Cep vispirms uz grila vai grila pannas, pēc tam 10 min 180 grādos cepeškrāsnī vai uz mazas uguns pannā ar vāku. Pasniedz foreli ar fenheļa un redīsu salātiem, kam pievienota olīveļļa un citrona sula.

Reklāma
Reklāma
“Atvēra priekšējās durvis un izmeta pusaudžus no autobusa!” Cilvēki atzīst, ka vairs nejūtas droši sabiedriskajā transportā 22
Kokteilis
Četri zīlnieki izteica vienu un to pašu biedējošo prognozi par 2025. gada beigām
“Kauns!” Pasažiere neizpratnē, kāpēc sabiedriskajā transportā skan radio krievu valodā; “Rīgas satiksmes” komentārs viņu vēl vairāk sadusmo
Lasīt citas ziņas

Gatavoja restorāna “Aleksandrs” pavārs Ivars Rudiņiks

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.