Ķiploku ziedu marināde
Ķiploku ziedu marināde
Foto – Valdis Semjonovs

Ķiploku ziedu marināde 1

• 1 kg ķiploku jauno dzinumu

Marinādei

• 1 l ūdens

• 50 g sāls

• 50 g cukura

• Pusglāze 9% galda etiķa

Ķiploku jaunos lak­stus novāc, kad vēl nav nobriedušas sēklu galviņas. Zaļumus nomazgā, sagriež 10 cm garus. Blanšē 1–2 minūtes verdošā ūdenī, atdzesē un notecina lieko ūdeni. Pilda burkās un uzlej verdošu marinādi.

Reklāma
Reklāma
“Satraucošas ziņas, drīz tas sāks ietekmēt arī Latviju…” Sārts publicē potenciālo “darbības plānu”
“Vīruss izplatās kā ugunsgrēks!” Britos pieaug bailes par savu veselību
“Man drebēja ceļi, mute bija sausa!” Ceļotājus, dodoties uz Klaipēdu, Baltijas jūrā vajā Krievijas zemūdene
Lasīt citas ziņas

Sterilizē 100 °C temperatūrā puslitra burkas – trīs minūtes, litra burkas – piecas minūtes. Burkas aizvāko un atdzesē.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.