Foto-Aija Geida

Ķirbis ar malto gaļu 0

Sastāvdaļas: 500 g spageti ķirbja, 300 g maltās gaļas, 1 sīpols, 4 – 5 ēdamkarotes tomātu mērces, 1/3 tējkarotes maltu melno piparu, ½ – 1 tējkarote sāls.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

“Un ko “Lidl”, “Maxima”, “Rimi”, “Senukai”? Iekasē tikai no tautas naudiņu,” pirms “Melnās piektdienas” latvieši atklāj vienu veikalu, kur jādodas iepirkties
“Papucim būtu derējis pamācīties no dēla…” Sieviete vīlusies piedzīvotajā izrādes laikā, citi “vainīgo” aizstāv 7
Kremlis plēšas uz Baltiju: jaunieši tiek savervēti par 15 eiro, lai izpildītu Krievijas specdienestu uzdevumus
Lasīt citas ziņas

Uz pannas apcep sakapātus sīpolu ar malto gaļu, pievieno sāli, maltus melnos piparus, tomātu mērci un cep 5 minūtes. Spageti ķirbi sagriež četrās daļās, uz katras no tām saliek šo masu un cep cepeškrāsnī +180 grādos pusstundu. Tad ar dakšiņu nokasa no ķirbja mizas visu mīkstumu. Sanāk kā makaroni ar gaļu. Pasakaini gardi un aromātiski!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.