Foto: Berents/Shutterstock

Ķirbju kotletes – bez gaļas 0

Sastāvdaļas
• 500 g ķirbja
• 500 g vārītu kartupeļu
• 2 olas
• 2–3 ēdamkarotes miltu
• ēdamkarote sviesta
• rīvmaize
• garšvielas

Reklāma
Reklāma
10 apetīti nomācoši produkti, kas jāēd katru dienu 23
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 15
Lasīt citas ziņas

Ķirbi sarīvē skaidiņās un izsautē sviestā. Izvārītus kartupeļus, kas samalti vai samīcīti ar stampu, pieliek izsautētajam ķirbim. Masai pievieno olas, garšvielas, miltus un veido mazas kotletes, tās apviļā rīvmaizē un cep eļļā brūnas.

Kotletēm var pievienot ķiploku pulveri, rīvētu muskatriekstu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.