Foto no “Ziemassvētku avīzes”

Ķirbju sautējums ar tomātiem un mājas sieru 0

Ķirbis ir viens no mūsu senču dārzeņiem, kas labi uzglabājams un no kā pagatavojami veselīgi ēdieni. Veselīgi un ļoti, ļoti garšīgi! Inga jau gadiem gatavo veģetārus ēdienus, tāpēc receptēs nav iekļautas olas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Turiet ciet savu muti!” Veidemane, satraucoties par Maestro, iekuļas publiskā strīdā
Bijušais diplomāts: Savulaik līdzīgu kļūdu pieļāva Raimonds Pauls. Tautā mīlētais komponists nespēja pretoties lielas naudas vilinājumam 91
“Beidzot arī Latvijā tas ir noticis! Nē, garšo pēc plastmasas!” Vietējie gardēži pretrunīgi vērtē revolūciju veikalu plauktos
Lasīt citas ziņas
Foto no “Ziemassvētku avīzes”

Galvenā sastāvdaļa visos ēdienos ir gaišas domas. Tad arī var tapt garšīgi brīnumi. Eļļu uz pannas uzkarsē, tajā ieber garšvielu maisījumu, ingveru un apcep dažas sekundes (lai nepiedeg), pievieno kvadrātiņos sagrieztu ķirbi un tomātus. Cep 15 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno gabaliņos sagrieztu mājas sieru un sāli. Sutina, līdz sautējums mīksts.

Recepte no “Ziemassvētku avīzes”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.