Foto – Shutterstock

Ķiršu torte. Zemnieku saimniecības “Papardes recepte” 1

Nepieciešams

250 g miltu, 1 tējkarote cepamā pulvera, 70 g cukura, vanilīns, puscitrona miziņa, šķipsniņa sāls, 1 ola, 100 g sviesta.

Reklāma
Reklāma
Trampa dzīvībai draud briesmas: bijušais ASV Nacionālās drošības padomnieks atklāj kāda terora tīkla “slepkavību sarakstu”
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem pieciem gadiem, tevī slēpjas potenciāls kļūt par ģēniju 1
ASV vairs nevēlas pagaidu pamieru Ukrainā: Venss nāk klajā ar jaunu paziņojumu 42
Lasīt citas ziņas

Krēmam: 750 g ķiršu, 50 g cukura, 1 glāze saldā krējuma, 2 tējkarotes želatīna.

Pagatavošana

Pagatavo smilšu mīklu, izveltnē, liek ietaukotā veidnē un cep apmēram 20 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ķiršiem izņem kauliņus, ieber cukuru un uzvāra, pielejot 1 glāzi ūdens.

Ķiršus notecina, saputo krējumu, pievieno uzbriedinātu želatīnu un cukuru pēc garšas.

Ar putukrējumu vienmērīgi pārklāj atdzisušo torti.

Virsū kārto ķiršus un grezno ar atlikušo putukrējumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.