Foto – eda.ru

Burkānu torte ar valriekstiem un kanēli 1

Kā gatavot?

1. Uzsildiet cepeškrāsni līdz 175 grādiem. Ieziediet formu ar sviestu. Sarīvējiet burkānus uz smalkās rīves, lai sanāktu 3 glāzes.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 27
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 164
Lasīt citas ziņas

2. Samaisiet olas, augu eļļu, cukuru, 2 tējkarotes vaniļas ekstrakta. Tad pievienojiet miltus, kanēli, sodu un cepamo pulveri. Beigās pievienojiet burkānus un riekstus.

3. Cepiet cepeškrāsnī 40-50 minūtes. Atdzesējiet, pirms izņemt no formas.

CITI ŠOBRĪD LASA

4.  Krēmam sajauciet sviestu, krējumsieru, pūdercukuru un vaniļu. Sakuliet masu. Rotājiet ar to kūku. Pēc vēlēšanās var pievienot riekstus.

Recepte no eda.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.