Foto – Shutterstock

Kivi sorbets. Burvīga garša, minimāls kaloriju daudzums! 0

Sastāvdaļas
Kivi 4 gab.
Citrona sula – pāris pilieni
Medus 3 tējkarotes

Reklāma
Reklāma
Kā atpazīt savu dvēseles radinieku pēc dzimšanas datuma
RAKSTA REDAKTORS
“Es sakožu zobus un maksāju,” 83 gadus vecai pensionārei Rīgā piespiež atteikties no beztermiņa īres līguma
“Bāc! Pedagogam nav tiesību pacelt balsi uz svešu bērnu!” Vecāki pārsteigti par skolotāju rīcību
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sorbets ir lieliska alternatīva parastam saldējumam, tikai tas pagatavots mājas apstākļos un ir ne tikai garšīgs, bet arī veselīgs. Ne grama cukura, tikai burvīga garša un ieguvumi veselībai. Turklāt vienkārši un ātri pagatavojams – pamēģiniet arī jūs!

Kivi sasaldē, līdz tie kļūst cieti kā akmens, pēc tam uz pāris stundām ieliek siltākā ledusskapja nodalījumā, lai auglis pie miziņas nedaudz atkustu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Augļiem notīra miziņu, liek blenderī, pievieno medu un citrona sulu, kārtīgi sakuļ un uzreiz pasniedz.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.