Foto – Shutterstock

Kivi sorbets. Burvīga garša, minimāls kaloriju daudzums! 0

Sastāvdaļas
Kivi 4 gab.
Citrona sula – pāris pilieni
Medus 3 tējkarotes

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sorbets ir lieliska alternatīva parastam saldējumam, tikai tas pagatavots mājas apstākļos un ir ne tikai garšīgs, bet arī veselīgs. Ne grama cukura, tikai burvīga garša un ieguvumi veselībai. Turklāt vienkārši un ātri pagatavojams – pamēģiniet arī jūs!

Kivi sasaldē, līdz tie kļūst cieti kā akmens, pēc tam uz pāris stundām ieliek siltākā ledusskapja nodalījumā, lai auglis pie miziņas nedaudz atkustu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Augļiem notīra miziņu, liek blenderī, pievieno medu un citrona sulu, kārtīgi sakuļ un uzreiz pasniedz.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.