FOTO: Ksenukai.lv

Ko nevajadzētu sildīt mikroviļņu krāsnī: eksperti nosauc 5 produktus 7

Ne vienmēr ir ieteicams sildīt ēdienu mikroviļņu krāsnī. Uztura eksperti apgalvo, ka mikroviļņu krāsnis var nevienmērīgi uzsildīt pārtiku un atstāt “aukstus pleķus”, kuros izdzīvo kaitīgās baktērijas. Turklāt mikroviļņu krāsnī sildīts ēdiens ne vienmēr iznāk garšīgs, raksta laikraksts “NewYork Post”.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Eksperti ir nosaukuši 5 produktus, kurus nevajadzētu sildīt mikroviļņu krāsnī, un paskaidrojuši, kāpēc.

1. Cieti vārītas olas

Eksperti iesaka ēst cieti vārītas olas aukstas, nevis izmantot mikroviļņu krāsni, lai tās uzsildītu.

CITI ŠOBRĪD LASA

“Nekad nesildiet cieti vārītas olas mikroviļņu krāsnī. Tas izraisa tvaika un spiediena veidošanos olas baltumā, kas var izraisīt sprādzienu, kad olu pārgriež,” norāda eksperti.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.