Foto: Ilze Pētersone

Krāsnī cepts kazas siera un dārzeņu kārtojums 0

Sagriež ripiņās cukīni, sīpolus, tomātus, salmiņos – papriku. Sagriež šķēlēs pēc fetas receptes gatavotu kazas sieru (1). Karstumizturīgā trauka pamatu noklāj ar cukīni šķēlītēm, pa virsu liek siera šķēles (2), sīpolus, tomātus, papriku (3), apkaisa ar kaltētu vai svaigu baziliku un raudeni (4). Nedaudz aplej ar olīveļļu un liek cepeškrāsnī cepties 180 – 200°C temperatūrā, līdz dārzeņi mīksti.

Reklāma
Reklāma
Jau pirmajās sekundēs? Šīs 11 lietas vīrieši pamana sievietēs ātrāk, nekā tu domā
Putina dzīvība briesmās? Novērošanas kameras piefiksē, ka diktatora autokolonnu pavada ātrā palīdzība
Francija brīdina, ka ļoti drīz Eiropā var uzliesmot plaša mēroga militārs konflikts
Lasīt citas ziņas

Recepte no siernīcas īpašnieces Rutas Graudužas krājumiem

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.