Foto: Ilze Pētersone

Krāsnī cepts kazas siera un dārzeņu kārtojums 0

Sagriež ripiņās cukīni, sīpolus, tomātus, salmiņos – papriku. Sagriež šķēlēs pēc fetas receptes gatavotu kazas sieru (1). Karstumizturīgā trauka pamatu noklāj ar cukīni šķēlītēm, pa virsu liek siera šķēles (2), sīpolus, tomātus, papriku (3), apkaisa ar kaltētu vai svaigu baziliku un raudeni (4). Nedaudz aplej ar olīveļļu un liek cepeškrāsnī cepties 180 – 200°C temperatūrā, līdz dārzeņi mīksti.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Recepte no siernīcas īpašnieces Rutas Graudužas krājumiem

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.