Foto: Ilze Pētersone

Krāsnī cepts kazas siera un dārzeņu kārtojums 0

Sagriež ripiņās cukīni, sīpolus, tomātus, salmiņos – papriku. Sagriež šķēlēs pēc fetas receptes gatavotu kazas sieru (1). Karstumizturīgā trauka pamatu noklāj ar cukīni šķēlītēm, pa virsu liek siera šķēles (2), sīpolus, tomātus, papriku (3), apkaisa ar kaltētu vai svaigu baziliku un raudeni (4). Nedaudz aplej ar olīveļļu un liek cepeškrāsnī cepties 180 – 200°C temperatūrā, līdz dārzeņi mīksti.

Reklāma
Reklāma
VIDEO. “Bolt” taksists atklāj, kādu summu nopelnījis vienas nedēļas laikā: “Latvijā ir darbi, kur pelna mazāk”
Kokteilis
Šī viena zodiaka zīme līdz Jāņiem jeb 24. jūnijam piedzīvos neticami spēcīgu veiksmes periodu
Veselam
“Tās bija burtiski sekundes simtdaļas, kurās pat neaptvēru notiekošo…” Vidzemē kādam vīrietim alus pudeles atvēršana beigusies ar ļoti nepatīkamu traumu 27
Lasīt citas ziņas

Recepte no siernīcas īpašnieces Rutas Graudužas krājumiem

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.