Foto: Ilze Pētersone

Krāsnī cepts kazas siera un dārzeņu kārtojums 0

Sagriež ripiņās cukīni, sīpolus, tomātus, salmiņos – papriku. Sagriež šķēlēs pēc fetas receptes gatavotu kazas sieru (1). Karstumizturīgā trauka pamatu noklāj ar cukīni šķēlītēm, pa virsu liek siera šķēles (2), sīpolus, tomātus, papriku (3), apkaisa ar kaltētu vai svaigu baziliku un raudeni (4). Nedaudz aplej ar olīveļļu un liek cepeškrāsnī cepties 180 – 200°C temperatūrā, līdz dārzeņi mīksti.

Reklāma
Reklāma
Kas notiek Lietuvā? Aculiecinieks iemūžinājis uz dzelzceļa sliedēm reti redzamu ainu
Kokteilis
Astrologi un numerologi atklāj: Tiem, kas dzimuši šajos trīs mēnešos, piemīt neparasta dāvana
Kokteilis
Šodien var izjukt miegs un paaugstināties asinsspiediens: zinātnieki brīdina par spēcīgu magnētisko vētru. Uzzini, kā sevi pasargāt
Lasīt citas ziņas

Recepte no siernīcas īpašnieces Rutas Graudužas krājumiem

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.