Kraukšķīgās vistu gaļas nūjiņas – ideālas vakarēšanai draugu lokā 0

Sastāvdaļas – 500 g vistas filejas, glāze rīvmaizes, 0,5 glāzes kefīra, 3 ēdamkarotes sezama, 2 ķiploka daiviņas, 2 tējkarotes maltas saldās paprikas, sāls un pipari pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Mājas
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
Lasīt citas ziņas

Vistas fileju viegli izklapē ar naža spalu. Sagriež šaurās, garās strēmelēs.
Rīvmaizi, paprikas pulveri, sāli piparus un sezamu samaisa kopā.
Kefīram pievieno sasmalcinātu ķiploku, samaisa.
Katru filejas gabaliņu iemērc kefīrā, pēc tam apviļā rīvmaizē.
Cep pannā augu eļļā zeltaini brūnus no visām pusēm.
Pasniedz ar mērcīti pēc garšas un svaigiem dārzeņiem.

Lai jauka vakarēšana!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.