Kraukšķīgās vistu gaļas nūjiņas – ideālas vakarēšanai draugu lokā 0

Sastāvdaļas – 500 g vistas filejas, glāze rīvmaizes, 0,5 glāzes kefīra, 3 ēdamkarotes sezama, 2 ķiploka daiviņas, 2 tējkarotes maltas saldās paprikas, sāls un pipari pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Velns slēpjas detaļās: 5 iezīmes, kas padara sievieti nepievilcīgu vīriešu acīs
Lielbritānija gatavojas sliktākajam: pieaudzis cilvēku skaits, kas pošas Trešajam pasaules karam
5 ikdienas darbības, kas var palielināt vēža attīstības risku: karstas tējas dzeršana ir viena no tām! 5
Lasīt citas ziņas

Vistas fileju viegli izklapē ar naža spalu. Sagriež šaurās, garās strēmelēs.
Rīvmaizi, paprikas pulveri, sāli piparus un sezamu samaisa kopā.
Kefīram pievieno sasmalcinātu ķiploku, samaisa.
Katru filejas gabaliņu iemērc kefīrā, pēc tam apviļā rīvmaizē.
Cep pannā augu eļļā zeltaini brūnus no visām pusēm.
Pasniedz ar mērcīti pēc garšas un svaigiem dārzeņiem.

Lai jauka vakarēšana!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.