Foto – dievietei.lv

Kraukšķīgi pildītie kartupeļi ar šķiņķi un sieru 0

Kartupeļus novāra ar visu mizu.
Zaļumus sakapā.
Šķiņķi sagriež kubiņos un apcep sviestā kopā ar sīpolu.
Sieru sarīvē.
Tad sacepto sajauc kopā ar sieru un zaļumiem.
Kartupeļus nomizo, pārgriež uz pusēm un izgreb vidiņus, veidojot tādas kā laiviņas.
Izgrebtos kartupeļus sagriež kubiņos, rūpīgi sajauc ar sieru un šķiņķi.
Pilda kartupeļu pusītes un savieno tās kopā.
Apvārta miltos, tad olā, tad atkal miltos.
Kartupeļus vāra eļļā līdz zeltainai garoziņai.
Lai labi garšo!

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm
Vācu ģenerālleitnants prognozē, vai un kad Krievija varētu būt gatava uzbrukt NATO valstīm
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.