Foto – dievietei.lv

Kraukšķīgi pildītie kartupeļi ar šķiņķi un sieru 0

Kartupeļus novāra ar visu mizu.
Zaļumus sakapā.
Šķiņķi sagriež kubiņos un apcep sviestā kopā ar sīpolu.
Sieru sarīvē.
Tad sacepto sajauc kopā ar sieru un zaļumiem.
Kartupeļus nomizo, pārgriež uz pusēm un izgreb vidiņus, veidojot tādas kā laiviņas.
Izgrebtos kartupeļus sagriež kubiņos, rūpīgi sajauc ar sieru un šķiņķi.
Pilda kartupeļu pusītes un savieno tās kopā.
Apvārta miltos, tad olā, tad atkal miltos.
Kartupeļus vāra eļļā līdz zeltainai garoziņai.
Lai labi garšo!

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.