Foto – bonappetit.lv

Krējuma marināde gaļai ar apelsīniem 0

Pagatavošana:

Apelsīna miziņu sarīvēt uz smalkās rīves, no paša apelsīna izspiest sulu.

RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Kokteilis
Smieklīgi, bet patiesi: šīs 3 zodiaka zīmes šogad pelnījušas žagarus zem eglītes 3
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “Es nepatīku tavai mammai, un na*uj ar viņu” – kādas Rīgas skolas gada noslēguma balle izvērtusies ne pārāk “pieklājīga”
Lasīt citas ziņas

Pievienot krējumu un majonēzi, kardamonu, baziliku un smalki sakapātus ķiplokus.

Samaisīt un pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Marinādē iemaisīt gaļu un atstāt marinēties uz 6 stundām.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.