Foto – bonappetit.lv
Krējuma marināde gaļai ar apelsīniem 0
Pagatavošana:
Apelsīna miziņu sarīvēt uz smalkās rīves, no paša apelsīna izspiest sulu.
FOTO. 5 latviešu Merilinas Monro: sievietes, kurām piemīt skaistuma ikonas šarms. Dažas pat ir bīstami līdzīgas
“Tā noteikti kļūs par lielu problēmu visā pasaulē,” eksperti brīdina par ļoti nepatīkamas ādas sēnītes infekcijas izplatību
9
Mūsdienās daudzi pat nav dzirdējuši par šiem PSRS laiku mācību priekšmetiem: 7 aizmirstas “disciplīnas”
Pievienot krējumu un majonēzi, kardamonu, baziliku un smalki sakapātus ķiplokus.
Samaisīt un pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
“Politiķiem būs vēlme dot tādas īstermiņa dāvanas.” Vai arī Latvija atļaus iedzīvotājiem izņemt daļu no otrā pensiju līmeņa uzkrājuma?
Parīzes metro sadurtas trīs sievietes – policija uzbrukumu nesaista ar terorismu
“Tas ir 1.aprīļa joks?” Žurnāla “Ir” gada cilvēka nominācija izraisījusi sabiedrības sašutumu
Marinādē iemaisīt gaļu un atstāt marinēties uz 6 stundām.




