Foto – bonappetit.lv

Krējuma marināde gaļai ar apelsīniem 0

Pagatavošana:

Apelsīna miziņu sarīvēt uz smalkās rīves, no paša apelsīna izspiest sulu.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pievienot krējumu un majonēzi, kardamonu, baziliku un smalki sakapātus ķiplokus.

Samaisīt un pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Marinādē iemaisīt gaļu un atstāt marinēties uz 6 stundām.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.