
Foto – bonappetit.lv
Krējuma marināde gaļai ar apelsīniem 0
Pagatavošana:
Apelsīna miziņu sarīvēt uz smalkās rīves, no paša apelsīna izspiest sulu.
Reklāma
Reklāma
Drošākās un nedrošākās Latvijas pilsētas, kur atrasties “X” stundā: mākslīgā intelekta prognoze
10. jūlijā mūs apspīdēs Briežu pilnmēness – tas īpašā veidā ietekmēs visas zodiaka zīmes
Šausminošs atklājums Latvijā: dzīvoklī atrasta sieviete, kas mirusi pirms 4 gadiem
Pievienot krējumu un majonēzi, kardamonu, baziliku un smalki sakapātus ķiplokus.
Samaisīt un pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
Marinādē iemaisīt gaļu un atstāt marinēties uz 6 stundām.
