Ekrānuzņēmums no Instagram

Krēmīga kartupeļu zupa ar bekonu 0

Trekna, bet izcili garda zupiņa. Pagatavošanas laiks aptuveni 1 h. Porciju daudzums – 4.
Ieteikums – iepriekš sagatavot vistas buljonu , lai garšīgāk.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

1. 4 šķēles sasmalcināta bekona

2. 1 sasmalcināts sīpols

3. 1 liela ķiploka daiviņa , sasmalcināta

4. 1,5 ēdamkarotes miltu

5. 250 ml vistas buljona

6. 120 ml piena

7. 200 g saldā krējuma

“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 80
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
Lasīt citas ziņas

8. 6 vidēja izmēra kartupeļi, sagriezti kubiņos

9. 1 tējkarote sāls

10. Čedaras siers, sarīvēts vai smalki sagriezts

11. Sasmalcināti sīpollociņi

CITI ŠOBRĪD LASA
View this post on Instagram

A post shared by Kristīne| Receptes Vienkāršas (@kristine_kulesova) on

Pagatavošana

1. Ņem dziļu pannu vai katliņu, kurā var cept . Ieber bekonu, un cep, līdz ir viegli kraukšķīgs, Ja izmanto pannu, tad laikus jāsagatavo katliņu, kurā pēc tam visu pārlikt, lai turpinātu vārīt zupu.

2. Gatavo bekonu saliek šķīvī. Iegūtajos taukos cep sīpolus. Sīpolus cep līdz ir tie kļūst viegli brūni.

3. Pievieno sasmalcināto ķiploku, cep aptuveni 30 sekundes.

4. Pievieno miltus, cep 2-3 minūtes, līdz viss ir zeltaini brūns.

5. Pievieno vistas buljonu, pienu un saldo krējumu.

6. Pievieno kartupeļus un kārtīgi samaisa. Pievieno sāli.

7. Vāra līdz kartupeļi gatavi.

8. Ar blenderi sablenderē tā, lai paliek daži kartupeļu gabaliņi nesablenderēti.

9. Lej zupu bļodiņā, pievieno sieru, sīpolus un bekonu.

Labu apetīti!

Avots: Kristine_Kulesova Instagram 

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.