Ezotērika 4


Ezotērika ir plašs lauks ar rituāliem, grāmatām, amuletiem, semināriem, procedūrām un citiem naudas nokasīšanas paņēmieniem, kura pamatā ir ticība mistikai, gara pārdzimšanai, vairāku pasauļu eksistencei un nezināmajiem spēkiem, kas atstāj ietekmi uz tavu fizisko ķermeni. Preces un pakalpojumi, ko tev piedāvā iegādāties, palīdz rast ar visiem šiem gariem līdzsvaru, pasargā no ļaunā un atklāj rituālus, ar kuru palīdzību šos spēkus izmantot savā labā. Šis ir lauciņš, kuram līdzi velkas arī pseidomedicīna – reiki, dziedniecība, ekstrasensi un citādi šarlatānisma paveidi.

Reklāma
Reklāma
Atbrīvojies no matricas kontroles.

“Latvijā ir akūta odu krīze” – kamēr cilvēki šausminās par odu “mākoņiem”, tikmēr entomologs uzsver, ka nekas pārdabisks nenotiek
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās 13
RAKSTA REDAKTORS
Krista Draveniece: Inga Spriņģe, lūdzu, nemelojiet!
Lasīt citas ziņas

Tikai 250 eiro un esi bez matricas kontroles, cik kruta ir šis?

Īpaši labi tirgojas ezotēriska satura grāmatas. Smalkie ķermeņi, citas dzīves, šamanismi – to ir ļoti iecienījušas jaunas meitenes, kurām patīk domāt, ka viņas ir īpašas un atšķirīgas, un mājsaimnieces, kuras tik ļoti sagurušās ar savu stulbo vīru un nekam nederīgo darbu, ka vēlas aizmirsties, pieskaroties kaut kam Patiesi Svarīgam.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.