Lasis kopā ar cūkgaļu šajā receptē draudzējas 0

Vilma Kuka, pensionāre: Kad strādāju par hidrogrāfi tehniķi Liepājas lielajā bākā, bija plaša zivju izvēle, gandrīz katru dienu no tām kaut ko gatavoju. Zivis garšo joprojām, tāpēc, kad vien iespējams, uzcepu kādu zivtiņu vai uzvāru zupu. Meitai lauku mājās ir dīķis, kurā ielaistas dažādu sugu spuraines. Svētku reizēs mums tiek pa kādai līdakai vai citai zivij.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 72
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
Lasīt citas ziņas

Dažkārt pati izdomāju, ko interesantu varētu pagatavot no zivīm. Tā man ienāca prātā, ka varētu lasi likt kopā ar cūkgaļu un cept kotletes vai vārīt frikadeles.

Svaigu lasi samaļu kopā ar svaigu cūkas cauraudzīti, pievienoju maltajai gaļai un zivīm domātās garš­vielas, mazliet sāls, sīpolus, olas un miltus. Kārtīgi samīcu, veļu bumbiņas un lieku verdošā ūdenī, lai vārās. Lai bumbiņām nebūtu jēls vidus, tās jāvāra vismaz 15 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

No masas var cept arī viltoto zaķi. Jebkurā variantā ēdiens ir tik garšīgs, ka mēli var norīt!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.