Lasis kopā ar cūkgaļu šajā receptē draudzējas 0

Vilma Kuka, pensionāre: Kad strādāju par hidrogrāfi tehniķi Liepājas lielajā bākā, bija plaša zivju izvēle, gandrīz katru dienu no tām kaut ko gatavoju. Zivis garšo joprojām, tāpēc, kad vien iespējams, uzcepu kādu zivtiņu vai uzvāru zupu. Meitai lauku mājās ir dīķis, kurā ielaistas dažādu sugu spuraines. Svētku reizēs mums tiek pa kādai līdakai vai citai zivij.

Reklāma
Reklāma
Valsts svētku un Ziemassvētku galda gardumiņš – nēģīši! To cena šobrīd liek noreibt uz līdzenas vietas
Kokteilis
Viņus ātri var atpazīt: 16 brīdinājuma pazīmes, ka jums ir darīšana ar ļaunu cilvēku
“Papucim būtu derējis pamācīties no dēla…” Sieviete vīlusies piedzīvotajā izrādes laikā, citi “vainīgo” aizstāv 7
Lasīt citas ziņas

Dažkārt pati izdomāju, ko interesantu varētu pagatavot no zivīm. Tā man ienāca prātā, ka varētu lasi likt kopā ar cūkgaļu un cept kotletes vai vārīt frikadeles.

Svaigu lasi samaļu kopā ar svaigu cūkas cauraudzīti, pievienoju maltajai gaļai un zivīm domātās garš­vielas, mazliet sāls, sīpolus, olas un miltus. Kārtīgi samīcu, veļu bumbiņas un lieku verdošā ūdenī, lai vārās. Lai bumbiņām nebūtu jēls vidus, tās jāvāra vismaz 15 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

No masas var cept arī viltoto zaķi. Jebkurā variantā ēdiens ir tik garšīgs, ka mēli var norīt!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.