Foto no gastronom.ru

Vasarīgs pudiņš ar kuskusu un zemenēm 0

Uzsilda ūdeni ar trim ēdamkarotēm cukura, līdz cukurs izkūst. Pievieno liķieri, vāra vēl 8 minūtes.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Nomazgā ogas, noņem stiebriņus. Liek ogas sīrupā un atstāj uz pusstundu.

Maizi sagriež plānās šķēlēs un izklāj izvēlētā trauka apakšu un sienas. Uz maizes kārtas liek ogu kārtu, pēc tam – maizi. Liek kārtām, līdz beidzas sastāvdaļas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pārklāj ar pārtikas plēvi, pa virsu uzliek ko smagāku, lai pieplok. Uz nakti atstāj ledusskapī.

Pasniedzot pārlej ar sīrupu un rotā ar zemeņu un persiku gabaliņiem.

Avots: gastronom.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.