Foto no gastronom.ru

Vasarīgs pudiņš ar kuskusu un zemenēm 0

Uzsilda ūdeni ar trim ēdamkarotēm cukura, līdz cukurs izkūst. Pievieno liķieri, vāra vēl 8 minūtes.

Reklāma
Reklāma
Tārps, fekālija vai dupsis? Pirms dod vārdu savam bērnam, padomā vēlreiz: lūk, ko šie populārie vārdi nozīmē citās valodās 2
Kas tāds Krievijas-Ukrainas karā noticis pirmo reizi: Zelenskis nāk klajā ar paziņojumu, kas sašūpojis kara gaitu
Veselam
Tiem, kas vēlas dzīvot ilgāk: 5 vienkārši ikdienas ieradumi, kas palēnina novecošanos
Lasīt citas ziņas

Nomazgā ogas, noņem stiebriņus. Liek ogas sīrupā un atstāj uz pusstundu.

Maizi sagriež plānās šķēlēs un izklāj izvēlētā trauka apakšu un sienas. Uz maizes kārtas liek ogu kārtu, pēc tam – maizi. Liek kārtām, līdz beidzas sastāvdaļas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pārklāj ar pārtikas plēvi, pa virsu uzliek ko smagāku, lai pieplok. Uz nakti atstāj ledusskapī.

Pasniedzot pārlej ar sīrupu un rotā ar zemeņu un persiku gabaliņiem.

Avots: gastronom.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.