Foto no gastronom.ru

Vēsā zemeņu un kokosa kūka 0

Traukā blenderēšanai liek zemenes, 2 ēdamkarotes cukura un laima sulu un blenderē, līdz izveidojas vienmērīga masa. Masu vienmērīgi ieklāj silikona cepamajā formā (var izmantot arī parastu cepamo formu, ieklājot tajā pārtikas plēvi).

Reklāma
Reklāma
Valsts svētku un Ziemassvētku galda gardumiņš – nēģīši! To cena šobrīd liek noreibt uz līdzenas vietas
Kokteilis
Viņus ātri var atpazīt: 16 brīdinājuma pazīmes, ka jums ir darīšana ar ļaunu cilvēku
“Papucim būtu derējis pamācīties no dēla…” Sieviete vīlusies piedzīvotajā izrādes laikā, citi “vainīgo” aizstāv 7
Lasīt citas ziņas

Lielā traukā sakuļ saldo krējumu. Kad tas sāk palielināties apjomā, nelielā strūklā pielej kokosriekstu pienu un turpina kult. Citā traukā sakuļ olu baltumus ar cukuru, līdz veidojas stingras putas.

Uzmanīgi pārliek sakultos olu baltumus pie putukrējuma un samaisa. Uzklāj masu uz zemeņu biezeņa, pārklāj ar pārtikas plēvi un liek saldētavā uz vismaz astoņām stundām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Izņem formu no saldētavas un atstāj uz piecām minūtēm.

Tad uzmanīgi apgāž kūku otrādi uz deserta šķīvja.

Rotā ar ogām.
Avots: gastronom.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.