Lavandas audzçtâji Umurgas pagastâ “Lillas Lavenders”.  Lavandas.   23/07/2014 foto: Valdis Semjonovs/Praktiskais Latvietis
Lavandas audzçtâji Umurgas pagastâ “Lillas Lavenders”. Lavandas. 23/07/2014 foto: Valdis Semjonovs/Praktiskais Latvietis
Foto-Valdis Semjonovs

Lavandu sīrups 0

Katlā, ik pa laikam maisot, uz lēnas uguns 5–6 minūtes vāra ūdeni ar citrona sulu un cukuru. Trauku noņem no uguns, iemaisa lavandas ziediņus un atstāj, lai diennakti ievelkas. Izkāš caur sietiņu un pilda pudelē.

Reklāma
Reklāma
“Varbūt tas nelietis Brunavā nošāva mazo Modra draugu tieši brīdī, kad viņš kaut kur zem krūmiem bija aizsnaudies?” Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas
Kokteilis
Tava dzīves kulminācija vēl gaida vai ir jau pagātnē? Katra zodiaka zīmes pārstāvja dzīves labākie gadi
“Es vairs nevaru turpināt…” Darbību beidz iemīļots latviešu zīmols 5
Lasīt citas ziņas

Labi garšo kā piedeva šampanietim, saldējumam un krēmiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.