Foto-Shutterstock

Lavašs ar mājas sieru un tomātiem 3

Autors: Aija Geida. “Praktiskais Latvietis”. AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Pagājušajā naktī pie slimnīcas durvīm pusnaktī atstāj džemperī ievīstītu jaundzimušo: mediķi ko tādu 30 gadu laikā piedzīvo pirmo reizi 10
“Autobusā iekāpa apmēram 7 gadus vecs puika…” Šofera drosmīgais lēmums pasargā bērnu no potenciālām briesmām 7
Kokteilis
Šodien trīs zodiaka zīmēm gaidāma liela veiksme – viena no tām ir Svari!
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• Lielais lavašs
• 200 g mājas siera
• 2 lieli, gatavi tomāti
• 200 g kūpinātas vistas baltās gaļas
• 1,5 ēdamkarotes sakapātu diļļu
• 1,5 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
• Mazs sīpols
• ½ tējkarotes sāls

Pagatavošana.
Vistas gaļu sagriež šķēlītēs, tomātus – mazos kubiciņos. Sīpolu smalki sakapā. Mājas sieram nolej lieko krējumu (daži ražotāji to pievieno bagātīgi) un pieliek tomātus, sīpolu, sakapātas dilles un pētersīļus, samaisa un pieber sāli. Masai jābūt sulīgai, bet ne pilošai. Pēc vajadzības pievieno mazliet nolietā krējumu. Ja masa ir pārāk sausa, pieliek pāris ēdamkarotes majonēzes vai skābā krējuma. Uz lavaša vienmērīgi uzziež masu un uzliek vistas gaļas šķēlītes. Rūpīgi satin ruletē un sagriež gabaliņos.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.