Foto-Shutterstock

Lavašs ar mājas sieru un tomātiem 3

Autors: Aija Geida. “Praktiskais Latvietis”. AS “Latvijas Mediji”

Maskava legalizē liela mēroga marodierismu: paātrinātā gaitā pieņemts jauns likums par sliktu ukraiņiem 92
Veselam
Kuri konservētie pārtikas produkti ir labi zarnu veselībai: speciālisti nosauc 6 labākos
Kokteilis
Šajos 5 mēnešos dzimušie ir nepiemēroti parastam darbam no pulksten 8.30 – 17.00
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• Lielais lavašs
• 200 g mājas siera
• 2 lieli, gatavi tomāti
• 200 g kūpinātas vistas baltās gaļas
• 1,5 ēdamkarotes sakapātu diļļu
• 1,5 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
• Mazs sīpols
• ½ tējkarotes sāls

Pagatavošana.
Vistas gaļu sagriež šķēlītēs, tomātus – mazos kubiciņos. Sīpolu smalki sakapā. Mājas sieram nolej lieko krējumu (daži ražotāji to pievieno bagātīgi) un pieliek tomātus, sīpolu, sakapātas dilles un pētersīļus, samaisa un pieber sāli. Masai jābūt sulīgai, bet ne pilošai. Pēc vajadzības pievieno mazliet nolietā krējumu. Ja masa ir pārāk sausa, pieliek pāris ēdamkarotes majonēzes vai skābā krējuma. Uz lavaša vienmērīgi uzziež masu un uzliek vistas gaļas šķēlītes. Rūpīgi satin ruletē un sagriež gabaliņos.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.