Foto-LETA/AFP

“Kādēļ tas notiek tieši tagad? Tādēļ, ka viņiem nav ko darīt. Vai arī viņiem ir kaut kāds plāns. Vienmēr viņi pārbauda mūsu jutīgumu vai briedumu. Ja mums pietrūkst brieduma, mēs sākam satraukties, pierādīt, ka mums ir taisnība, un viņi jau iegūst sev plusu – ka jautājums ir strīda vērts. Nevajag pat likties zinis, kur nu vēl diskutēt,” viņš sacījis. 0

Kā ziņots, Krievijas Ģenerālprokuratūra pieņēmusi izskatīšanai Valsts domes deputātu Jevgēņija Fjodorova un Antona Romanova iesniegumu, kurā lūgts izvērtēt, vai 1991.gadā Baltijas valstu neatkarību atzinušās PSRS Valsts padomes izveidošana bija leģitīma.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Kokteilis
VIDEO. “Tā ir Rita? Ko tu stāsti!” Lauris Reiniks nosauc attiecību eksperti Ritu Lasmani par bezpajumtnieci
Lasīt citas ziņas

Kremļa partijas “Vienotā Krievija” likumdevēji uzskata, ka Valsts padome bijusi nekonstitucionāls varas orgāns un tās pieņemtie lēmumi “nodarījuši milzīgu kaitējumu valsts suverenitātei, drošībai un aizsardzības spējām”.
Lietuvas prezidente Daļa Grībauskaite, komentējot šo informāciju, norādījusi, ka Lietuvas neatkarība “izcīnīta ar Lietuvas cilvēku asinīm un nevienam nav tiesību to apstrīdēt”.

Krievijas Ģenerālprokuratūras lēmumu kā pilnīgi absurdu un provokatīvu novērtējis arī Lietuvas ārlietu ministrs Lins Linkevičs.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.