Foto. pexels.com/ Eva Bronzini

Viegli sālīti gurķi no maisiņa: 15 minūšu recepte tiem, kam nepatīk gaidīt 0

Viegli sālīti gurķi ir kraukšķīga, sulīga un aromātiska uzkoda, kas lieliski papildina jebkuru galdu. Izmantojot sausu marinādi un plastmasas maisiņu, tos var pagatavot pat 15 minūtēs, ja nav laika gaidīt.

Saikne ir maģiska! Neviens mājdzīvnieks nespēj mīlēt jūs tā, kā šīs 10 suņu šķirnes
Vai tiešām ASV uz to būs spējīga? Makrons brīdinājis Zelenski par bīstamu pavērsienu – viņam draud briesmas… 40
Kokteilis
Var beigties slikti! 3 zodiaka zīmes, kurām Ziemassvētkos un Jaunajā gadā labāk piebremzēt ar alkoholu
Lasīt citas ziņas

Šeit piedāvājam trīs vienkāršas receptes, kas neprasa sarežģītas sastāvdaļas vai ilgu gaidīšanu.

1. Viegli sālīti gurķi stundas laikā

Šī recepte ļauj stundas laikā iegūt garšīgus, viegli pikantus gurķus, izmantojot sausu marinādi bez ūdens.
Sastāvdaļas:1 kg gurķu
4–5 ķiploka daiviņas
1 tējkarote sāls
1 ēdamkarote cukura
2 ēdamkarotes ābolu sidra etiķa
3 ēdamkarotes augu eļļas
Diļļu ķekars

CITI ŠOBRĪD LASA

Pagatavošana:Nomazgājiet gurķus, nogrieziet galus un sagrieziet gareniski uz pusēm, katru pusi vēlreiz pārgriežot uz pusēm.

Ievietojiet gurķus plastmasas maisiņā.

Sasmalciniet ķiplokus un dilles, pievienojiet tos maisiņam kopā ar sāli, cukuru, etiķi un eļļu.
Aizveriet maisiņu un rūpīgi sakratiet, lai sastāvdaļas vienmērīgi sadalītos.

Ievietojiet maisiņu ledusskapī uz 1 stundu.

Garšvielu daudzumu var pielāgot savai gaumei – pievienojiet vairāk etiķa, ja vēlaties asāku garšu, vai mazāk, lai tā būtu maigāka.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.