Foto – Bonappetit.lv

Lobio, sarkano pupiņu ēdiens 0

Pagatavošana

Pupiņas notecināt no ūdens.

Vālriekstus samalt blenderī vai ar gaļas maļamo mašīnu un pārlikt bļodā. Pārkaisīt ar garšvielām – koriandru, hmeli-suneli, sāli un pipariem.

Viedoklis
Krista Draveniece: Ne vīrs, ne Cipule jāzākā par traģisko notikumu Daugavā, patiesībā vainīgs kas pavisam cits 97
“Viņa bija tik pārgurusi, ka, iespējams…” Savu versiju par traģēdiju Daugavā izteikusi Ilonas kolēģe Marina 1
Pieci Latvijas ministri (kopš neatkarības atjaunošanas), kuri izpelnījušies vislielākās sabiedrības antipātijas. Pirmo uzminēsiet viegli!
Lasīt citas ziņas

Sīpolu nomizot un sagriezt. Pārlikt bļodā un pārliet ar etiķi. Pēc 5 minūtēm etiķi notecināt un jau gatavus sīpolus pievienot riekstiem. Pievienot smalki sagrieztus zaļumus un kārtīgi visu samaisīt. Pievienot smalki skapātus ķiplokus, pieliet mazliet ūdens un kartīgi visu samaisīt tā, lai sanāk tāda kā bieza putriņa. Šo masu sajaukt ar pupiņām un ļaut ievilkties apmēram 1 stundu pirms pasniegšanas.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.