Foto – Bonappetit.lv

Sparģeļi ar biezpienu un šķiņķi 0

Pagatavošana

Sparģeļus notīra. Blenderī sajauc biezpienu, 4 ēd.k olīveļļas un provansas garšvielas. Cepamformā uz katras šķiņķa šķēles novieto pa 4 sparģeļiem un biezpiena masu. Uzbērt sāli, piparus. Ietīt sparģeļus ar biezpienu bekonā tā, lai sanāk 4 vienādi tīteņi. Apslacīt ar atlikušo olīveļļu un cept cepeškrāsnī 180 grādos ~ 35 minūtes.
Lai pārliecinātos vai sparģeļi gatavi, tos var padurstīt ar nazi vai dakšu.

Reklāma
Reklāma

Recepti piedāvā

Kokteilis
Hallo! Jā! Klausos!! Ar kādu vārdu tu atbildi uz telefona zvaniem? Izrādās, ka tas kaut ko pasaka par tavu raksturu 9
Simtgadīgs pareģojums ir piepildījies: no kosmosa uz Zemi “plūst” īpaša enerģija
TV24
“Jāprasa, kas tiem cilvēkiem ir galvā! Padomju savienība sen mirusi, bet krievi tik met krustus,” Slaidiņš komentē parādē redzēto
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.