Foto-say7.info

Maigi un sātīgi kārtainie salāti “Mimoza” 2

Pagatavošana.

Kartupeļus un burkānus izvāra, atdzesē un nomizo.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Smalki sagriež sīpolu, pārlej ar verdošu ūdeni un atstāj uz 10 minūtēm. Pēc tam ūdeni nolej un sīpolus izskalo ar aukstu ūdeni (to dara, lai noņemtu sīpoliem rūgtumu).

Burkānus un kartupeļus sarīvē uz smalkas rīves katru atsevišķā traukā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vārītām olām atdala baltumus no dzeltenumiem un katru atsevišķi sarīvē.

Zivs konserviem nolej šķidrumu, zivi sasmalcina ar dakšiņu un liek uz šķīvja kā pirmo kārtu salātiem. Pārsmērē ar majonēzi.

Virsū liek olu baltumus, mazliet majonēzi.

Nākamie ir vārītie burkāni, kuri arī pārsmērēti ar majonēzi.

Virsū liek sīpolus, tad kartupeļus, mazliet pasāla un pārsmērē ar majonēzi.

Pēdējie ir olu dzeltenumi, majonēzi vairs nevajag.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.