Foto – LETA

Maizīte ar pildījumu 0

Kad gatavoju vīram mīļāko ēdienu – karameļmaizītes, man vienmēr iztek pildījums, un sanāk vien maize ar karameļu garšu. Kā pagatavot pildījumu, lai tas ir saturīgs?
 Biruta M. Ķekavā

Reklāma
Reklāma

 

Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Lai jebkurš pildījums maizītēm neiztecētu, ieteicams tam pievienot kartupeļu vai kukurūzas cieti. Vajadzīga aptuveni viena ēdamkarote cietes uz 300 gramiem pildījuma. Labs rezultāts iznāk ar Dr. Oetker kukurūzas cieti. Gards pildījums ir vārīts iebiezinātais piens ar cukuru. Uz vienu bundžiņu jāpievieno vien pusotra ēdamkarote cietes.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.