Foto – LETA

Maizīte ar pildījumu 0

Kad gatavoju vīram mīļāko ēdienu – karameļmaizītes, man vienmēr iztek pildījums, un sanāk vien maize ar karameļu garšu. Kā pagatavot pildījumu, lai tas ir saturīgs?
 Biruta M. Ķekavā

Reklāma
Reklāma

 

Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lasīt citas ziņas

Lai jebkurš pildījums maizītēm neiztecētu, ieteicams tam pievienot kartupeļu vai kukurūzas cieti. Vajadzīga aptuveni viena ēdamkarote cietes uz 300 gramiem pildījuma. Labs rezultāts iznāk ar Dr. Oetker kukurūzas cieti. Gards pildījums ir vārīts iebiezinātais piens ar cukuru. Uz vienu bundžiņu jāpievieno vien pusotra ēdamkarote cietes.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.