Foto – Aija Geida

Mājās gatavots siers ar kaltētiem tomātiem 0

Sastāvdaļas
• 2 l piena
• 1 l kefīra
• 75 g kaltētu tomātu
• 1 tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Process ir sācies – Krievijā notiek vēl nepieredzēti protesti. Kremlis to mēģina izmisīgi slēpt 388
Viedoklis
Armands Puče: Apskatieties prezidenta amatpersonas deklarāciju un jums viss kļūs skaidrs… 61
“Mums tas ir jādara!” Tramps nāk klajā ar paziņojumu, ko ASV grasās darīt…
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kefīru sajauc ar sāli un maziem kaltētu tomātu gabaliņiem. Pienu ielej piecu litru katlā un uzkarsē līdz viršanai. Pielej kefīru un samaisa. Kad atdalījušās sūkalas, trauku noņem no plīts un masu izkāš caurdurī, kurā ieklāta vairākās kārtās salocīta marlīte vai lina dvielis. Pēc tam aizsien un notecina (piemēram, uzkarina uz katlam pārliktas lielās koka karotes). Pēc stundas sieru liek ledusskapī, lai sastingst aptuveni sešas stundas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.