Foto – Aija Geida

Mājās gatavots siers ar kaltētiem tomātiem 0

Sastāvdaļas
• 2 l piena
• 1 l kefīra
• 75 g kaltētu tomātu
• 1 tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
“Es esmu tev līdzās…” 5 pazīmes, ka tavi mīļie no aizsaules joprojām ir tuvumā un sargā
TV24
Tramps izvirza ultimātu Ukrainai: nekavējoties jāpārtrauc uguns esošajā frontes līnijā
VIDEO. Ar lāpstām un dzelžiem bruņojies “migrantu pūlis” plosās Putina galvaspilsētas Maskavas ielās
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kefīru sajauc ar sāli un maziem kaltētu tomātu gabaliņiem. Pienu ielej piecu litru katlā un uzkarsē līdz viršanai. Pielej kefīru un samaisa. Kad atdalījušās sūkalas, trauku noņem no plīts un masu izkāš caurdurī, kurā ieklāta vairākās kārtās salocīta marlīte vai lina dvielis. Pēc tam aizsien un notecina (piemēram, uzkarina uz katlam pārliktas lielās koka karotes). Pēc stundas sieru liek ledusskapī, lai sastingst aptuveni sešas stundas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.