
Foto-Fotolia
Kraukšķ! Mazsālīti gurķīši pāris stundās 0
Sastāvdaļas
• Gurķi
• Dilles
• Ķimenes
• Ķiploki
• Cukurs
• Sāls
Reklāma
Reklāma
“Šis karš nav par teritoriju – 120 000 labu karavīru tur nav vienkārši tāpat!” Atklājas krievu ofensīvas patiesie mērķi
8
Gliemeži nāvīgi baidās no šī auga – ar to dārzam vajadzētu būt drošam
5
“Sabraukuši te visādi rīdzinieki, sapirkušies villas un dzīvo” – Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas
48
Pagatavošana.
Šķēlītēs sagrieztus gurķus liek polietilēna maisiņā, pievieno lielāku daudzumu diļļu, piespiež ķiplociņu, pieber ķimenes, sāli un cukuru pēc garšas. Maisiņu kārtīgi sapurina vai uzmanīgi padauza pret galda virsmu, lai izdalās gurķu sula. Tad liek ledusskapī. Pēc pāris stundām fiksie gurķīši ir gatavi.
Viegla vasaras mērce ar balandām
Mazsālīti gurķīši ar sinepju sēklām
Mazsālīti gurķīši – ar galda mārrutkiem
Pelēkie zirņi ar cauraugušu speķi saldā krējuma mērcē un sieru
FOTO: Suši virtuļi – jauns veids, kā gatavot pazīstamu ēdienu
Brendijs no purva retēja, alus pastēte. Šefpavāra Dzintara Kristovska neparastās idejas
Kas alu lepnu dara