Foto – Shutterstock

Pārsteidz Līgo viesus ar mājas gatavotu jāņogu kvasu! 4

Ogas pārlasīt, noskalot, iebērt lielā stikla burkā un saspaidīt ar kartupeļu stampu. Pievienot piparmētras lapiņas. Uzkarsēt 3l ūdens un pārliet pāri saspaidītām ogām, apmaisīt un atdzesēt.

Reklāma
Reklāma
10 lietas, kas bez žēlastības jāizmet no mājas līdz Jaunajam gadam. Vismaz viena no tām ir teju katram
Kokteilis
Auns – melns, Lauva – balts: neveiksmīgākā krāsa katrai zodiaka zīmei
RAKSTA REDAKTORS
“”Rimi” veikala vadītāja pazemo darbiniekus, cilvēki ir bailēs, vadībai vienalga,” drosmīga darbiniece atklāj haosu uzņēmumā
Lasīt citas ziņas

Šķidrumu izkāst, vēlreiz nedaudz uzkarsēt, pievienot cukuru un raugu. Samaisīt, lidz cukurs un raugs izšķīst. Apsegt ar marli un nolikt rūgt uz nakti. Nākamajā dienā kvasu pārliet pudelēs un glabāt ledusskapī.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.