
Foto – Shutterstock
Pārsteidz Līgo viesus ar mājas gatavotu jāņogu kvasu! 4
Ogas pārlasīt, noskalot, iebērt lielā stikla burkā un saspaidīt ar kartupeļu stampu. Pievienot piparmētras lapiņas. Uzkarsēt 3l ūdens un pārliet pāri saspaidītām ogām, apmaisīt un atdzesēt.
Reklāma
Reklāma
Šajos sešos datumos dzimst visgudrākie cilvēki: vai esi starp viņiem?
Tehniska kļūme atklāj Putina un Sji privāto sarunu: dzirdētais liek aizdomāties
77
Ukraiņi atraduši Kremļa vājo vietu: analītiķi prognozē, ka tieši tas liks Putinam mesties uz ceļiem
133
Šķidrumu izkāst, vēlreiz nedaudz uzkarsēt, pievienot cukuru un raugu. Samaisīt, lidz cukurs un raugs izšķīst. Apsegt ar marli un nolikt rūgt uz nakti. Nākamajā dienā kvasu pārliet pudelēs un glabāt ledusskapī.
Recepti piedāvā
