Publicitātes foto

Grilēti vistu stilbiņi ar svaigsiera salātiem un plāni grieztiem dārzeņiem 0

Mārtiņa Sirmā un Ērika Dreibanta receptes grila maltītei

Reklāma
Reklāma
“Atvēra priekšējās durvis un izmeta pusaudžus no autobusa!” Cilvēki atzīst, ka vairs nejūtas droši sabiedriskajā transportā 22
Kokteilis
Četri zīlnieki izteica vienu un to pašu biedējošo prognozi par 2025. gada beigām
Es par vecu kaut kur doties… Cilvēkus satraucis paziņojums par iespējamajiem evakuācijas plāniem Baltijas valstīs
Lasīt citas ziņas

Vasara un saulgriežu laiks ir aktīvākā grilēšanas sezona, un viens no iecienītākajiem grila produktiem ir dažādi pagatavota vistas gaļa. Lai vistas gaļa grilēšanas procesā saglabātu vērtīgās uzturvielas un tajā neveidotos organismam nevēlams vielas, kas var rasties augstās temperatūras un dūmu ietekmē, grilēšanai visieteicamākā ir marinēta vistas gaļa. Marinādi var gatavot pats vai izvēlēties jau gatavus produktus.

Nereti pārdomas sagādā, kādas piedevas pasniegt kopā ar grilēto gaļu. Tādēļ šefpavāri Mārtiņš Sirmais un Ēriks Dreibants un “Putnu fabrika Ķekava” piedāvā trīs gardas grila ēdienu receptes, kas ir tikpat vienkārši pagatavojamas kā ierastie dārzeņu salāti, bet vienlaikus ļaus radoši atsvaidzināt grila maltīti un pārsteigt ģimeni un draugus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Grilēti vistu stilbiņi ar svaigsiera salātiem un plāni grieztiem dārzeņiem

Pagatavošana
Svaigsieru uzsmērē uz šķīvja, virsū liek zaļumus un plāni grieztos dārzeņus. Visas sastāvdaļas rūpīgi samaisa un pārlej pāri salātiem. Nobeigumā uz šķīvja novieto 1-2 grilētus vistas stilbiņus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.