Foto – Fotolia

Marinētas cāļa gaļas recepte. Baudījums garšas kārpiņām! 0

Līdz ar silta laika iestāšanos cilvēki arvien vairāk dodas baudīt laiku pie dabas, ņemot līdzi piknika groziņus. Iecienīta piknika sastāvdaļa ir grilēta gaļa, kā arī zivis, dažādas jūras un cepšanai paredzētas desiņas. Taču jāatceras – lai gaļa un zivis sniegtu vislielāko baudījumu garšas kārpiņām, liela nozīme ir marinādei, savukārt grila desiņas ir svarīgi pareizi pagatavot, lai tās kustu uz mēles.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Sēras par Timmu gan bija īsas: Sedokova nāk klajā ar paziņojumu, ko fani nudien negaidīja
“Tas bija biedējoši, bet bija jārīkojas!” Lelde Ceriņa atklāj, ka patiesībā bijusi pirmā traģiskajā avārijā uz Ventspils šosejas un palīdzējusi cietušajiem bērniem
Kokteilis
Svari – Audi, vērsis – Volvo. Kāda automašīna piemērota tavas zodiaka zīmes pārstāvjiem? 13
Lasīt citas ziņas

Lūk, kādas receptes iedvesmai iesaka restorāna “Muusu” šefpavārs Kaspars Jansons, kurš Līgo svētku priekšvakarā rūpēsies par viesu labsajūtu vērienīgajā “Borjomi piknikā” Lucavsalā.

Citronu izspiež, piparmētras sasmalcina, visas sastāvdaļas samaisa un ar tām iemasē cāļa krūtiņu. Marinē vienu stundu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.