Foto – Fotolia

Marinētas cāļa gaļas recepte. Baudījums garšas kārpiņām! 0

Līdz ar silta laika iestāšanos cilvēki arvien vairāk dodas baudīt laiku pie dabas, ņemot līdzi piknika groziņus. Iecienīta piknika sastāvdaļa ir grilēta gaļa, kā arī zivis, dažādas jūras un cepšanai paredzētas desiņas. Taču jāatceras – lai gaļa un zivis sniegtu vislielāko baudījumu garšas kārpiņām, liela nozīme ir marinādei, savukārt grila desiņas ir svarīgi pareizi pagatavot, lai tās kustu uz mēles.

Kokteilis
Šīs 4 zodiaka zīmes vēl visu atlikušo decembri būs laimīgas: tās sagaidīs uzvaras vien
Maskava legalizē liela mēroga marodierismu: paātrinātā gaitā pieņemts jauns likums par sliktu ukraiņiem 92
Kokteilis
Auns saprot, ka trauki nenomazgājas paši, bet vēzis kļūst emocionāli jutīgs: kā katra zodiaka zīme pārdzīvo izvākšanos no vecāku mājām
Lasīt citas ziņas

Lūk, kādas receptes iedvesmai iesaka restorāna “Muusu” šefpavārs Kaspars Jansons, kurš Līgo svētku priekšvakarā rūpēsies par viesu labsajūtu vērienīgajā “Borjomi piknikā” Lucavsalā.

Citronu izspiež, piparmētras sasmalcina, visas sastāvdaļas samaisa un ar tām iemasē cāļa krūtiņu. Marinē vienu stundu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.