Foto – Anda Krauze

Marinētas liellopu aknas – garšos gan aukstas, gan siltas 0

Sastāvdaļas
• Liellopu aknas
• Milti
• Olas
• Melnie pipari
• Sāls
• Rapšu eļļa
• Marināde

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 skaitļiem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Liellopu aknas sagriež nelielās šķēlītēs, viegli izdauza ar gaļas āmuru, apkaisa ar sāli un pipariem, apviļā miltos un olā un cep karstā eļļā, līdz kļūst brūnas.

Atdzesētas aknas pārlej ar marinādi. To gatavo, ūdenim pievienojot galda etiķi, sāli, cukuru, piparus, lauru lapas, ripiņās sagrieztus sīpolus un uzvārot.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.