Foto – Anda Krauze
Marinētas liellopu aknas – garšos gan aukstas, gan siltas 0
Sastāvdaļas
• Liellopu aknas
• Milti
• Olas
• Melnie pipari
• Sāls
• Rapšu eļļa
• Marināde
Reklāma
Reklāma
“Vispār vajadzētu aizliegt Donu un viņa jauno dziesmu…” Mūziķa jaunākais veikums izraisa negaidītu sabiedrības reakciju
70
“Kā var nozombēt cilvēkus!” Veidemane izsakās par vienu no lielākajiem pēdējo gadu protestiem Rīgā
Šlesers publicē Vīķes-Freibergas foto ar Putinu, bet sabiedrības atbalsta vietā saņem pārmetumu par paša sievas saistību ar Krieviju
Pagatavošana.
Liellopu aknas sagriež nelielās šķēlītēs, viegli izdauza ar gaļas āmuru, apkaisa ar sāli un pipariem, apviļā miltos un olā un cep karstā eļļā, līdz kļūst brūnas.
Atdzesētas aknas pārlej ar marinādi. To gatavo, ūdenim pievienojot galda etiķi, sāli, cukuru, piparus, lauru lapas, ripiņās sagrieztus sīpolus un uzvārot.



