Foto – Valdis Semjonovs

Maskarpones krēms ar zemenēm un bezē kraukšķiem 6

Sastāvdaļas 1 porcijai – 40 g saldā krējuma, 30 g svaigā siera Mascarpone, 15 g olas baltuma, 40 g zemeņu,
 cukurs.

Reklāma
Reklāma
Trīs mērces, kuras nekavējoties vajadzētu izmest no ledusskapja. Kādu kaitējumu veselībai tās var nodarīt?
“Valsts iestādē darba laikā durvis ir slēgtas, bet, tiekot iekšā, sajutos kā templī” – apmeklētājs dalās dīvainajā pieredzē pēc VID filiāles apmeklējuma 11
“Neviens krievs nav uzdrīkstējies to, ko tās “holandiešu salašņas”!” Deputāti pauž sašutumu par Vecrīgā notiekošo 14
Lasīt citas ziņas

Saldo krējumu puto ar svaigo sieru Mascarpone un 10 g cukura. Gatavo bezē kraukšķus – olas baltumu un 45 g cukura puto stingrās putās. Ar tējkaroti liek nelielas piciņas uz cepamplātes, cep 170 grādu temperatūrā 10 minūtes. Atdzesē. Mascarpone krēmā iedrupina izceptos bezē kraukšķus. Liek uz šķīvja, rotā ar sagrieztām zemenēm. Ja vēlas, var pasniegt ar zemeņu un ruma mērci. Lai to pagatavotu, sablendē 50 g zemeņu, pielej 10 g ruma, pieber 10 g cukura un samaisa.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.