Mazsālīti gurķīši ar āboliem 0
Sastāvdaļas
• 1 kg gurķu
• 2 zaļi skābeni āboli
• 1 ķiploka daiviņa
• 8 upeņu lapas
• 3 ķiršu lapas
• 10 melnie pipari
• dilles
Reklāma
Reklāma
Sālījumam
• 2 ēdamk. sāls uz 1 l ūdens
Pagatavošana.
Vienmēr gatavi palīdzēt: 5 gādīgākās zodiaka zīmes, kurām patiesi rūp citi
Kāpēc neviena televīzija to nefilmēja? Izcilais lieluzvedums “Indulis un Ārija” izskanējis un pamazām tiks aizmirsts…
Ko ēst, lai dzīvotu ilgāk? 9 produkti, kas var palīdzēt palēnināt novecošanos
Gurķus un ābolus nomazgā, ķiplokus notīra. Gurķiem nedaudz nogriež abus galus (lai vieglāk uzsūc sālījumu). Ābolus sagriež četrās daļās. Burkā liek gurķus, ābolus un pārējās sastāvdaļas. Uzvāra sālījumu un pārlej. Pēc divām stundām aizvāko.



