Mazsālīti gurķīši ar āboliem 0

Sastāvdaļas
• 1 kg gurķu
• 2 zaļi skābeni āboli
• 1 ķiploka daiviņa
• 8 upeņu lapas
• 3 ķiršu lapas
• 10 melnie pipari
• dilles

Reklāma
Reklāma

Sālījumam
• 2 ēdamk. sāls uz 1 l ūdens

Pagatavošana.

“Viena no pretīgākajām iestādēm Latvijā!” Klienti šūmējas par pasniegtā ēdiena kvalitāti populārā picērijā Latvijā 48
Kas notiek Lietuvā? Aculiecinieks iemūžinājis uz dzelzceļa sliedēm reti redzamu ainu
Veselam
Šis ēdiens iedos tev enerģiju visai dienai: 12 ideāli ēdieni pret nogurumu
Lasīt citas ziņas

Gurķus un ābolus nomazgā, ķiplokus notīra. Gurķiem nedaudz nogriež abus galus (lai vieglāk uzsūc sālījumu). Ābolus sagriež četrās daļās. Burkā liek gurķus, ābolus un pārējās sastāvdaļas. Uzvāra sālījumu un pārlej. Pēc divām stundām aizvāko.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.