Mazsālīti gurķīši ar āboliem 0
Sastāvdaļas
• 1 kg gurķu
• 2 zaļi skābeni āboli
• 1 ķiploka daiviņa
• 8 upeņu lapas
• 3 ķiršu lapas
• 10 melnie pipari
• dilles
Reklāma
Reklāma
Sālījumam
• 2 ēdamk. sāls uz 1 l ūdens
Pagatavošana.
Kā un kur tu satiksi savu īsto vīrieti: to tev pateiks tavs dzimšanas mēnesis
Valsts svētku un Ziemassvētku galda gardumiņš – nēģīši! To cena šobrīd liek noreibt uz līdzenas vietas
Viņus ātri var atpazīt: 16 brīdinājuma pazīmes, ka jums ir darīšana ar ļaunu cilvēku
Gurķus un ābolus nomazgā, ķiplokus notīra. Gurķiem nedaudz nogriež abus galus (lai vieglāk uzsūc sālījumu). Ābolus sagriež četrās daļās. Burkā liek gurķus, ābolus un pārējās sastāvdaļas. Uzvāra sālījumu un pārlej. Pēc divām stundām aizvāko.



