Melno plūmju un ruma krēms 0

Kā gatavot?

Melnās plūmes sakapā, aplej ar ūdeni. Kad tās uzbriedušas, liek katliņā un uzvāra. Iejauc uzbriedinātu želatīnu, ļauj atdzist. Saputo saldo krējumu, pievienojot mazliet ruma. Putukrējumu iecilā plūmju masā. Ievieto ledusskapī, lai sastingst. Olas saputo ar cukuru un vaniļas cukuru. Katliņā lej pienu un karsē ūdens peldē. Pienā maisot lej saputotas olas, maisa, līdz masa viegli sabiezē. Ja vēlas, lai mērce ir vēl biezāka, pievieno atšķaidītu kartupeļu cieti.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Krodziņa “Vanaga Ligzda” recepte. Krodziņš atrodas Baltezerā, Tallinas šosejas malā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.