Foto – Timurs Subhankulovs

– Kāda loma tur būs populārajam Artusam Kaimiņam? Viņš jau tagad tiek uzņemts kā “bīstama persona”. Daži labāk par Kaimiņu zina un steidzas ziņot, ko viņš darīs Saeimā. 19


– Viņa pacelšana “bīstamas personas” statusā pieder pamatojumam, kāpēc Latvijas Reģionu apvienība nederēs ierastajam koalīcijas mieram…

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis” 67
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 8
Lasīt citas ziņas

– … ka tik neiznāk, ka Kaimiņš tiešām var pacelties un nepievilt tos tūkstošus, kuri speciāli viņam ievilka krustiņu!

– No saturiskā viedokļa Artuss ļoti labi apzinās, ka viņam ļoti daudz politikā jāmācās, un viņš to sācis darīt no pirmās pēcvēlēšanu dienas. Kaimiņa kungs piedalās sarunās, mūsu sapulcēs, debatē, argumentē, un es viņu parlamentā redzu kā ļoti aktīvu mūsu frakcijas deputātu.

CITI ŠOBRĪD LASA

– Vai viņš, stādamies pie deputāta pienākumu pildīšanas, aizslēgs populāro “Suņu būdu”?

– Cik zinu, Artuss to neaizvērs, saglabās, jo šis videoblogs ir vieta, kur viņš var runāt ar saviem vēlētājiem. It īpaši – ar gados jaunākajiem.

– Tas būs pareizi darīts. Partijām droši vien ir bailes, ka situācija viņu rindās var ar laiku mainīties, un tur atradīsies elementi, kam “šausmīgais Artuss” kalpos par piemēru!

– Tieši tā. Viens no RA panākumu iemesliem ir saistīts ar atklāto un tiešo valodu, ko esam lietojuši satiksmē ar vēlētājiem. Artuss varētu būt viens no paraugiem, kas simbolizē atklātumu, lai cik tas dažreiz nepatīkams un skarbs. Bet tā tas šķiet liekulīgā vietā. Cilvēki to novērtējuši. Nav pamata domāt, ka pēc vēlēšanām mēs neturpināsim atklāti runāt par sabiedrībai svarīgām lietām.

– Jā, ir laiks parādīt, ka arī ar kungiem no Briseles un vietējo politisko “krējumu” var runāt stingrāk.

– Daudziem atklāta runāšana izklausās neērti, jo viņi raduši piekniksēt, paust “pareizi” sakārtotas domas. Esam paši arī diezgan “asi veči”, bet, noliekot malā emocijas, nav jau tik svarīgs sarunas tonis, jo katrai runāšanai beigās jāved pie pozitīva rezultāta.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.