Publicitātes foto

Miestiņš – kvasa recepte mazajiem līgotājiem un šoferīšiem 0

Speciāli mazajiem līgotājiem, kā arī šoferīšiem „Latvijas pavārs 2014” Kristīne Strode ir sagatavojusi miestiņa recepti.

Reklāma
Reklāma
“Katru reizi jauns stulbuma dibens sasniegts!” Soctīkli šokēti par Šlesera komentāru pie “Staro Rīga” objekta, ko radījuši bērni
Kokteilis
Kā un kur tu satiksi savu īsto vīrieti: to tev pateiks tavs dzimšanas mēnesis
Baltkrievija kā nākamā Krima? Galvenā izlūkošanas pārvalde atklāja, ka Lukašenko ir panikā, un šoreiz pie vainas nav Ukraina
Lasīt citas ziņas

“Tiem, kam rūgtenais dzēriens – alus pie sirds neiet, piedāvāju izmēģināt miestiņa recepti. Kvass ir garda alternatīva, turklāt piemērota arī bērniem un šoferīšiem. Tas lieliski veldzē slāpes un ir labs papildinājums pie dažādiem ēdieniem,” stāsta restorāna „Trīs naži” talantīgā pavāre Kristīne Strode, kura izstādē „Riga Food 2014” spraigā cīņā ieguva titulu „Latvijas pavārs 2014” .

Pagatavošana: apgrauzdē rudzu maizi, pieliek saberztus garšaugus, pārlej ar verdošu ūdeni un atstāj, lai ievelkas. Kad atdzisis, tad nokāš. Pievieno pārējās sastāvdaļas, samaisa un atstāj siltumā. Kad parādās putas, kvass ir gatavs!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.